פרוייקטים

x

שיפוץ דירת קבלן ישנה ברחובות

120 מ"ר

שיפוץ דירת קבלן משנות השמונים הפונה לגינה ירוקה ברחובות. כחלק מדרישות השיפוץ התבקשנו ליצור יחידת הורים עם גישה פרטית לחדר רחצה ולהוסיף ליחידה חדר ארונות. נדרשה יצירתיות תכנונית רבה ליצירת המבוקש במסגרת המגבלות. לשם כך אוחדו מרפסת הכביסה, חדר הרחצה הקודם ושירותי האורחים ליצירת חדר רחצה גדול עם גישה מהמסדרון ומיחידת ההורים. חדר רחצה נוסף שופץ לטובת הבנים ושולבו בו אריחים בסגנון גרפיטי. המטבח תוכנן מחדש ונוסף לו בר ישיבה ארוך משולב במקרר יינות ואחסון משני צדדיו. הושקעה מחשבה רבה בתכנון התאורה ובגופי התאורה שנבחרו לכלל הדירה. בולט בייחודו גוף התאורה עשוי מעץ בעבודת יד ובהזמנה אישית שנתלה מעל פינת האוכל. כל הדירה רוצפה מחדש בפרקט מעץ אלון, פרט לחדרי הרחצה והמטבח, עבורם נבחרו אריחים מאוירים בגוונים של שחור ולבן. בשל חיבתו של הבן הצעיר במשפחה לטיפוס וספורט, קיר מחדרו חופה בפלטות עץ OSB לאפשר לו להטלות ולהמשיך בפעלוליו תוך שמירה על קיר החדר. הקיר שלצד המיטה בחדרו חופה בטפט שבחר. בגמר השיפוץ התקבלה תוצאה רעננה ועדכנית לדירה ישנה המאפשרת לבני הבית התנהלות נוחה יותר המותאמת לאורך חייהם.

לקביעת פגישה: